Over Ons


Passie voor Verzorging

Onze passie voor de huid is ontstaan sinds 2010 toen we beide moeder zijn geworden. Sinds die periode voelde ons lichaam en huid anders aan en vereiste het meer verzorging dan voorheen. Vanaf dat moment zijn we ons meer in ons eigen lichaam gaan verdiepen. Nu zijn we erg gepassioneerd over verzorging en in het bijzonder huidverzorging!

Over verzorgingwinkel.nl

Wat begon als een onzekerheid veranderde in mate van tijd in zekerheid over ons zelf. Eerst was het puur voor ons zelf producten testen. Naar mate de tijd kregen we veel vragen van familie en vriendinnen over wat we allemaal gebruikten om er zo jong uit te blijven zien. Op een gegeven moment kregen we zoveel vragen dat we samen dachten hier moeten we iets van gaan maken. En dit is dan ook de voornaamste reden dat we verzorgingwinkel.nl zijn gestart, zodat we iedere vrouw, jong en oud, kunnen adviseren en helpen om er weer stralend bij te lopen en goed te voelen.

Wij zijn iedere dag hard op zoek naar leuke artikelen voor jou zodat jij jouw lichaam optimaal kunt gaan verzorgen.

Eerlijke prijzen

We vinden dat je niet veel moet betalen voor jouw verzorgingsproducten. Daarom hebben wij ervoor gekozen om de producten direct vanuit de leverancier naar jou toe te sturen. Zo kunnen wij enorm besparen op opslag-, transport- en verpakkingskosten en kunnen wij jou de producten aanbieden voor een eerlijke prijs.

Wij betalen voor jou de verzendkosten zodat je altijd kunt bestellen met GRATIS verzending.

Kijk gerust rond op de webshop en we hopen je snel in onze Verzorgingwinkel familie te verwelkomen! 💕